Neem telefonisch contact op: 0623687315

Permanente make-up: 3D microblading/hairstrokes wenkbrauwen 

Wat is de hairstroke techniek voor ‘permanente’ wenkbrauwen?
De hairstroke techniek is één van de nieuwste methodes om wenkbrauwen permanent te laten zetten. Hairstroke is een unieke methode waarbij ‘net echte haartjes’ worden gecreëerd.De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. Ik zet de PMU met het mesjestechniek waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. 

Over de PMU specialist
Inmiddels heb ik 1,5 jaar ervaring en doe ik het met veel plezier en nauwkeurigheid. Ik heb de opleiding PMU hairstrokes met succes behaald en mijn salon is GGD goedgekeurd.

Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?
De hairstroke techniek is geschikt voor de mensen die geen of bijna geen wenkbrauwen hebben. Ook kan het zijn voor mensen die graag vollere wenkbrauwen willen. De hairstrokes zijn geen vervanging van make-up, het doel van de hairstrokes is om de natuurlijke look van de wenkbrauwen te creëren.

Voor wie is de hairstroke een oplossing? Voor degene die:
*altijd een potlood of sjabloon gebruikt
*geen volle wenkbrauwen heeft
*helemaal geen wenkbrauwen heeft
*allergisch is voor haarverf
*aan een chemokuur gaat beginnen
*een chemokuur heeft ondergaan
*bij schildklierproblemen waardoor wenkbrauwen dunner worden

Is hairstroke hetzelfde als tatoeëren?
Qua techniek lijkt het aanbrengen van hairstrokes op tatoeëren. Alleen is het verschil dat een tatoeage dieper in de huid wordt gezet. Bij permanente make-up (dus ook de hairstroke techniek) wordt de inkt in de bovenste laag van de lederhuid geplaatst.

Hoelang blijft de hairstroke techniek zitten?
De hairstroke techniek blijft gemiddeld  2 jaar mooi. Bij de een moet er na 1 jaar een opfrisbeurt gebeuren, terwijl de ander na 1,5 jaar pas weer terug hoeft te komen.

Hoe werkt de hairstroke techniek?
Met een steriele naald wordt er inkt in de huid aangebracht. Ik kijk naar de vorm van je gezicht, je teint en natuurlijk wat je eigen wensen zijn voor je wenkbrauwen. Eerst zal ik de wenkbrauwen voortekenen, wanneer je tevreden bent begint het echte pigmenteren pas.

De hairstroke behandeling:

  • Voordat we beginnen met de behandeling zal er eerst een uitgebreid en duidelijke intake plaatsvinden. We gaan dan in op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De gehele behandeling inclusief intake-gesprek, duurt ongeveer 1,5 uur. de nabehandeling is iets sneller en duurt gemiddeld 30 minuten;

  • 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen nemen zoals asprine, alcohol en drugs;

  • Doe de behandeling niet voordat je op zomervakantie gaat, want de eerste week mag je met de wenkbrauwen niet in aanraking komen met zon, zee en chloorwater.

Meestal is de pigmentatie direct na het zetten iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden doordat de opperhuid het pigment deels zal afstoten. Dit kan wat korstjes en schilvers geven. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er wat lichter uit en daarom is een nabehandeling belangrijk.

De totale Permanente Make-up behandeling omvat 2 behandelingen. Na minimaal 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Meestal is het resultaat na een 2de behandeling goed en blijft het pigment 1-4 jaar aanwezig. Na de behandeling krijgt u een verzorgende crème mee naar huis welke u dient te gebruiken. 

Wat kost de hairstroke behandeling?

De kosten van deze hairstrokes/Micro-blading bedragen € 195,-

De prijs is inclusief:

  • (Telefonisch) intakegesprek

  • Voortekenen

  • Kleurbepaling

  • Het in model brengen van de wenkbrauwen 

  • De hairstrokebehandeling

  • De benodigde aftercare zalf voor thuisgebruik

  • 1 nabehandeling na 6-8 weken

Mocht er een derde nabehandeling nodig zijn, dan kost dit € 50,- extra.

Ik adviseer u om u hairstrokes jaarlijks even op te frissen zodat u langer plezier heeft van uw wenkbrauwen. De kosten van het opfrissen van uw wenkbrauwen tot 16 maanden bedragen € 79,- Iedere maand na 16 maanden komt er €10,- per maand bij

Voorbeelden van mijn werk staan op Facebook of Instagram