Neem telefonisch contact op: 0623687315

Acces Bars

Acces barsMeer rust en ruimte in je hoofd en lichaam

Acces Bars zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Iedere Bars-sessie kan vele jaren aan beperkingen loslaten. Een Access Bars behandeling wordt ook wel vergeleken met het ontladen van een batterij of het defragmenteren van een computer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe energie, inspiratie, creativiteit, bewustzijn en positieve gevoelens.

Iedere ‘Bar’ komt overeen met een specifiek levensgebied met bijbehorende aspecten. Zo zijn er o.a. energiebanen voor communicatie, creativiteit, geld, veroudering, seksualiteit, kracht, verdriet, plezier, genezing, dromen, en onze basis, ons fundament.

Access-Bars-Enschede

Hoe verloopt een sessie

Ik ben opgeleid om de Acces Bars behandeling te geven.  Je ligt tijdens een sessie heerlijk ontspannen op je rug op een verwarmde behandeltafel. De Access Bars brengt je in een diepe ontspannende staat. Door de zachte aanraking van Bars (energiebanen) op je hoofd worden de beperkende energieën die daar opgeslagen liggen losgelaten. Van een bars behandeling wordt je heerlijk ontspannen. Dat kun je tijdens of na de behandeling al merken. Na een behandeling kun je als eerste effect meer ruimte en rust in je hoofd ervaren. In de loop van de dagen en weken na de behandeling wordt duidelijk wat voor jou de specifieke effecten zijn. 

Access Bars werkt goed bij:

– burn out
– moeheid, tekort aan energie
– depressie of somberheid- stress in je hoofd en je lichaam
– slaapproblemen
– het doorbreken van belemmerende patronen
– concentratieproblemen
– overgangsklachten
– angsten (paniekaanvallen)
– examenvrees en faalangst
– ADD/DHD
– laag zelfbeeld
– hoogsensitiviteit
– moeite met ontvangen en voor jezelf zorgen
– herstel na ziekte
– hoofdpijn           

De werking van Bars is wetenschappelijk bewezen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door een Access Bars sessie te ontvangen, de mate van angst en depressie met ruim 80% afnemen. (Dr. Terrie Hope PhD. CFMW)

De wetenschap laat ook zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door negatieve gedachten, gevoelens en emoties. Als je je Bars laat doen, kunnen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Ook is bewezen dat tijdens een Bars sessie de hersengolven veranderen van bèta naar theta niveau.

Voor wie is een Access Bars behandeling geschikt?

Een Access Bars is geschikt voor alle leeftijden. Ook kinderen kunnen baat hebben bij een Bars-sessie. Ze zijn na een behandeling bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen.

Tarief

Sessie 60 min € 60,-

Pakketprijs 3 sessies  150,-

Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30-45 minuten en kost het € 40,-

Meer informatie over de Acces Bars behandeling? Bekijk hier het filmpje.

× Maak een afspraak via WhatsApp