Neem telefonisch contact op: 0623687315

Henna brow treatment

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauwen verven met henna is een methode om de wenkbrauwen op te vullen en de kleur van de wenkbrauwen te doen herleven. Hiermee wordt de uitstraling van het gezicht sterk verbeterd. Het gebruik van henna is ook geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Zeer geschikt voor vrouwen waarbij normale verf niet lang houd!

De Brow Henna is gemakkelijk in gebruik met een gegarandeerd lange houdbaarheid na het aanbrengen op je wenkbrauwen.

Mooie wenkbrauwen zorgen voor een gezicht met expressie. Nog voor je met make-up begint! Door de wenkbrauw op een bepaalde manier te framen leg je de nadruk op gezichtsuitdrukkingen, versterk of verzwak je persoonlijke kenmerken en geef je elk gezicht een stijlvolle boost.

Werkwijze:
Bij de Henna brow treatment kan er gekozen worden voor henna verf in verschillende kleuren. De henna blijft ongeveer 1-2 weken op de huid zitten en ongeveer 4-6 weken op de haren, afhankelijk van het huidtype en de nazorg. 

Voordelen:
* Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
* 4-6 weken een mooie wenkbrauwkleur
* Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet
* Veilig en effectief
* Geurloos, geen ammoniak

Resultaat henna verven

Omdat er direct resultaat zichtbaar is kan de henna dienen als een alternatief of een test voor PMU hairstrokes. Voor een blijvend effect is er wel enige nazorg nodig, zoals:

  • niet overmatig wassen;
  • niet te veel crèmes, tonics en op alcohol gebaseerde producten gebruiken;
  • geen blootstelling aan chloor-, zwembad of zout water.

Deze zaken verminderen de duur en de pigmentatie van het product.

Patch test:
De henna treatment is op eigen risico.
Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, kun je altijd eerst een testje doen. Je kunt hier speciaal even voor langskomen. Ik breng dan een beetje hennapasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Kosten:

Henna brow tinten: € 18,50
Henna brow treatment:
Stylen, waxen/epileren en tinten wenkbrauwen € 26,-

× Maak een afspraak via WhatsApp