Neem telefonisch contact op: 0623687315

Hoi, leuk dat je op mijn pagina kijkt. Mijn naam is Josee, 44 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben tevens skintherapist, reikitherapeut, wimperstyliste en acnespecialiste. Vanaf 2018 ben ik woonachtig in het prachtige Twente/Enschede. Ik heb een passie voor beauty en fotografie. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur en reis ik de wereld over en fotografeer ik deze mooie momenten. Neem anders even een kijkje op JoseePhotography.

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste, welke ik met succes heb afgerond. Kort daarna ben ik in 2012 mijn eigen schoonheidssalon in Hardenberg gestart, eerst in een verzamelpand met andere specialistes en later vanuit huis, hier heb ik met veel plezier 6 jaar gewerkt. Tevens heb ik 2 jaar werkervaring opgedaan als beauty therapist bij Hof van Saksen. In 2018 ben ik verhuisd naar Enschede en vanaf 2019 aan huis een salon begonnen voor een vaste dag en paar avonden per week.  Naast mijn salon werk ik namelijk als (online) marketeer bij een superleuk en innovatief softwarebedrijf, waardoor ik niet alle dagen in de salon werkzaam kan zijn. Voor de openingstijden verwijs ik je graag naar deze pagina.

De afgelopen jaren ben ik mij gaan specialiseren in acne, wimperextensions, huidverbetering en -verjonging en hairstrokes PMU. 

Voel je welkom tijdens een behandeling in mijn beautysalon. 

Met vriendelijke groet,

Josee

× Maak een afspraak via WhatsApp