Neem telefonisch contact op: 0623687315

Mesotherapie: huidverbetering met spectaculair resultaat!

Meso2

 

 

 

 

Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Het is een huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor ik de volgende problemen kan oplossen:

  • Acne
  • Droge huid, vochtarme huid
  • Littekens
  • Huidveroudering: fijne lijntjes en rimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes
  • Verslapte huid (hamsterwangen), onderkin
  • Couperose, rosacea

 

i60371347__szw1280h1280__jpg

Is de behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling start met een huidanalyse om het juiste serum te bepalen.  Daarna volgt een oppervlaktereiniging en fruitzuurpeeling, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Nu volgt de mesotherapie: U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat niet werken! Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop u een tintelend gevoel ervaart. Afsluitend krijgt u een kalmerend masker.

Hoe vaak?

Al na 1 behandeling zult u gelijk resultaat zien. Deze behandeling kan ik ook in kuurverband geven zodat het echt een verbetering is van uw huidconditie en de stevigheid van uw huid. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen. Daarna volstaat het met één behandeling per 6 weken voor het onderhoud.

► Prijs
Mesotherapie (inclusief fruitzuurpeeling) ca. 50 minuten € 55,-
In combinatie met acnebehandeling ca. 60 minuten € 59,-
In combinatie met microdermabrasie ca. 70 minuten € 65,-