Neem telefonisch contact op: 0623687315

Mesotherapie

Mesotherapie

 

 

 

 

 

 

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Het is een huidverbetering zonder inspuitingen of naalden, wat met microneedling wel het geval is. De werkstoffen doordringen rechtstreeks in de huid tot in de diepere huidlagen en stimuleren daardoor het celmetabolisme. Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. Mesotherapie is een techniek waarbij waarmee ik de volgende problemen kan oplossen:

  • Acne
  • Droge huid, vochtarme huid
  • Littekens
  • Huidveroudering: fijne lijntjes en rimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes
  • Verslapte huid (hamsterwangen), onderkin
  • Couperose, rosacea

Meso2

Is de behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling start met een huidanalyse om het juiste serum te bepalen.  Daarna volgt een oppervlaktereiniging en fruitzuurpeeling, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Nu volgt de mesotherapie:  Je krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dien je goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat niet werken! Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop je een tintelend gevoel ervaart. Afsluitend krijg je een kalmerend stay-on masker.

Hoe vaak?

Al na 1 behandeling zul je gelijk resultaat zien. Deze behandeling kan ik ook in kuurverband geven zodat het echt een verbetering is van de huidconditie en de stevigheid van jouw huid. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen van 1 x per 10-14 dagen. Daarna volstaat het met één behandeling per 6 weken voor het onderhoud.

 

Kosten

Mesotherapie (inclusief fruitzuurpeeling) ca. 50 minuten € 63,-
In combinatie met microdermabrasie ca. 60 minuten € 77,50

 

Actie: als je een kuurverband neemt, dan is de 6e behandeling gratis (bij betaling in 1 keer)

i60371347__szw1280h1280__jpg

 

 

 

 

 

× Maak een afspraak via WhatsApp