Neem telefonisch contact op: 0623687315

i60371347__szw1280h1280__jpg

Mesotherapie, huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat

Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor we de volgende problemen kunnen oplossen:

o Acne

o Droge huid, vochtarme huid

o Littekens

o Huidveroudering: fijne lijntjes en rimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes

o Verslapte huid (hamsterwangen), onderkin

o Couperose, rosacea

 

Is de behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Meso2Wat houdt de behandeling in?

De behandeling start met een huidanalyse om het juiste serum te bepalen. Er zijn verschillende soorten serums die ingesluisd kunnen worden, elk voor een eigen doel. U kunt ook meerder serums in laten sluizen (meerprijs is dan € 10,- per serum) Daarna volgt een oppervlaktereiniging en een fruitzuurpeeling. Dit om een groot deel van de dode huidcellenlaag eraf te halen, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen.Nu volgt de mesotherapie: U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat niet werken! Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop u een tintelend gevoel ervaart. Afsluitend krijgt u een kalmerend masker.

Hoe vaak?

Al na 1 behandeling zult u gelijk resultaat zien. Deze behandeling kan ik ook in kuurverband geven zodat het echt een verbetering is van uw huidconditie en de stevigheid van uw huid. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen waarvan er 4 wekelijks plaatsvinden en 1 behandelingen om de 14 dagen en 1 na 4 weken. Daarna volstaat het met één behandeling per 6 weken voor het onderhoud.

Mesotherapie heeft als voorbehandeling diamand microdermabrasie of een fruitzuurpeeling.
De behandeling duurt ca. 50 minuten.

► Prijs
In combinatie met fruitzuurpeeling ca. 50 minuten € 55,-
In combinatie met acnebehandeling ca 60 minuten € 59,-
In combinatie met microdermabrasie ca. 70 minuten € 65,-

Lees hier een heel artikel over Mesotherapie, blz 100 t/m 104

meso