Neem telefonisch contact op: 0623687315

Mesotherapie: huidverbetering met spectaculair resultaat!

Meso2Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Het is een huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor we de volgende problemen kunnen oplossen:

o Acne

o Droge huid, vochtarme huid

o Littekens

o Huidveroudering: fijne lijntjes en rimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes

o Verslapte huid (hamsterwangen), onderkin

o Couperose, rosacea

i60371347__szw1280h1280__jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Is de behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling start met een huidanalyse om het juiste serum te bepalen. Er zijn verschillende soorten serums die ingesluisd kunnen worden, elk voor een eigen doel. Daarna volgt een oppervlaktereiniging en fruitzuurpeeling, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Nu volgt de mesotherapie: U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat niet werken! Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop u een tintelend gevoel ervaart. Afsluitend krijgt u een kalmerend masker.

Hoe vaak?

Al na 1 behandeling zult u gelijk resultaat zien. Deze behandeling kan ik ook in kuurverband geven zodat het echt een verbetering is van uw huidconditie en de stevigheid van uw huid. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen waarvan er 4 wekelijks plaatsvinden en 1 behandelingen om de 14 dagen en 1 na 4 weken. Daarna volstaat het met één behandeling per 6 weken voor het onderhoud.

► Prijs
In combinatie met fruitzuurpeeling ca. 50 minuten € 55,-
In combinatie met acnebehandeling ca. 60 minuten € 59,-
In combinatie met microdermabrasie ca. 70 minuten € 65,-

Lees hier een heel artikel over Mesotherapie

meso